- 5 بازدید

تکریم، مهارت آموزی و اعتماد به نفس سه اصل مورد تاکید کمیته امداد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، سید مصطفی موسوی ازغندی قائم مقام کمیته امداد خراسان رضوی در مراسم تودیع معارفه رییس کمیته امداد شهرستان سرخس که با حضور مجید بیکی فرماندار و حجت الاسلام والمسلمین حسن صباغیان امام جمعه شهرستان برگزار شد، ضمن قدردانی از خدمات رییس سابق کمیته امداد شهرستان و همراهی امام جمعه و فرماندار ، بیان کرد: مجموعه کمیته امداد در سالهای اخیر با هدف کمک به محرومین در جهت توانمندسازی مددجویان گام هایی را برداشته است.
قائم مقام کمیته امداد خراسان رضوی گفت: این نهاد در راه رسیدن به توانمندسازی خانواده های تحت حمایت چند اصل را مورد تاکید قرار داده که می توان به اصل تکریم، مهارت آموزی و خوداتکایی در خانواده ها و باور و اعتماد به نفسی که خانواده ها به آن برسند، اشاره کرد.
وی با اشاره به سامانه هوشمند کمیته امداد، افزود: افراد بدون مراجعه میتوانند درخواست های خود را ثبت کنند و این درخواست ها با اطلاعاتی که وجود دارد بررسی می شود و افراد دارای شرایط می توانند از خدمات و تسهیلات کمیته امداد استفاده کنند.
موسوی با اشاره به فرصت ها و محدویت های موجود در شهرستان سرخس، گفت: مرزی بودن و وجود طوایف متعدد اگر چه محدودیت هایی را برای این شهرستان ایجاد کرده است اما به دلیل اقتصادی بودن و نگاه ویژه دولت به این منطقه ظرفیت های خوبی را فراهم آورده است.
وی با بیان اینکه حدود 7 هزار بیمار زمینگیر و صعب العلاج تحت حمایت این مجموعه در استان هستند، افزود: ماهیانه حدود 2 میلیارد تومان هزینه های این بیماران می شود که بسیار حداقل است در حالی که خدمت رسانی مطلوب به این افراد، نیازمند رقمی بسیار بیشتر استو در حوزه های اجتماعی و معیشتی نیز به همین گونه است.
قائم مقام کمیته امداد خراسان رضوی با اشاره به تشکیل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت جهت مددجویان، بیان کرد: به میزانی که مردم و مجموعه حاکمیتی در طرح قرض ماندگار صندوق امداد ولایت شرکت کنند به همان میزان توسط کمیته امداد هم افزایی می شود و از این طریق می توان بخش عمده مشکلات مردم این منطقه را رفع کرد..
وی گفت: در خصوص مسکن هم اگر زمین در اختیار خانواده های نیازمند قرار گیرد ساخت و ساز آن توسط کمیته امداد انجام خواهد شد.
موسوی با بیان اینکه کمیته امداد خراسان رضوی در سطح کشور رتبه اول در حوزه های مختلف را دارد، افزود: یکی از سیاست های امداد استقرار مدیران جهادی و ولایی است که هم مدیر و هم شاخص های مطلوب را داشته باشند و هم بومی منطقه باشند .
وی ضمن تقدیر از خدمات ارزنده چواد علیپور رییس سابق کمیته امداد سرخس، گفت: مراکز نیکوکاری فعالی در این شهرستان ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه نوعروسی در نوبت دریافت جهیزیه نداریم بیان کرد: یکی از مسائلی که اخیرا جهت تکریم هر بیشتر خانواده ها رعایت شده، جهبزیه نوعروسان است ، تاکنون اهدای جهیزیه به صورت تقدیم کالای اساسی یه نوعروسان بود که چون برخی از کالاها به عهده داماد بود و یا عروس نیازمند کالای دیگر بود، با تفاهم نامه ای که با دیجی کالا منعقد شده است، عروس خانم هر قلم کالا را تا سقفی که تعریف شده می تواند خریداری و بدون دریافت هیچ گونه هزینه ای ارسال می شود.
وی با اشاره به ارائه 120 نوع خدمت به مددجویان تحت حمایت، گفت: هدف ما توانمندسازی در همه ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است که به خانواده ها ارائه دهیم که نیازمند حمایت و پشتیبانی است.
کمیته امداد افراد تحت پوشش مستعد اشتغال را شناسایی و وارد بازار کار کند
در ادامه بیکی فرماندار سرخس بیان کرد: امروز چند نهاد حمایتی فعالیت دارند و سرآمد آنها کمیته امداد است و در شرایط سخت اقتصادی اگر حمایت این نهادها نبود خیلی از خانواده ها دچار بحران می شدند اما راهبرد کمیته امداد علاوه بر حمایت توانمندسازی است.
فرماندار سرخس با بیان اینکه کمیته امداد نیازمندان را جذب و توانمند می کند، به گونه ای که خود می توانند اشتغال زایی داشته باشند، گفت: در این خصوص باید برنامه محور کار کنید، افراد مستعد اشتغال را شناسایی و اگر دارای مهارت هستند، مربتط با آن وارد بازار کار کنید و اگر نیستند با آموزش، مرتبط با نیاز شهرستان نیروهایی تربیت کنید که در واجدهای تولیدی و .. فعالیت کنند.
وی با بیان اینکه سهم شهرستان در تسهیلات اشتغال افزایش یابد، گفت: تسهیلات اشتغال به افرادی پرداخت شود که اشتغال ایجاد کنند.
بیکی با تاکید بر حفط شان و عزت مددجو، افزود: اگر می توانیم خدمتی ارائه دهیم به مردم دریغ نکنیم و با حفظ تکریم فرد انجام شود.