آرایشگری حرفه مورد علاقه من بود/ کمیته امداد پشتوانه ای برای توانمند سازی بانوان سرپرست خانوار

کد :
70100
آخرین به روزرسانی :
30 تیر 1403 - 10:30

از پیشنهاد صفحه «آرایشگری حرفه مورد علاقه من بود/ کمیته امداد پشتوانه ای برای توانمند سازی بانوان سرپرست خانوار» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
اشتغال و خودکفایی
در گفتگو با یک بانوی کارآفرین درحرفه آرایشگری: 

آرایشگری حرفه مورد علاقه من بود/ کمیته امداد پشتوانه ای برای توانمند سازی بانوان سرپرست خانوار

مریم نخعی بانوی آرایشگری است که به واسطه علاقه خود به مربی گری و آموزش، تصمیم می گیرد آموزشگاه دایر کند و هنرجویانی را آموزش دهد که  بتوانند روی پا خود باایستند و تاکنون برای بیش از 15 نفر شغل ایجاد کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، کارآفرینان در جامعه است و با بهره گیری از نیروی کار و سرمایه به بهترین نحوه ممکن برای حل  مشکلات موجود راهکارارائه می دهند. 
اولین و ملموس‌ترین نقش کارآفرینان ایجاد اشتغال است. چرا که هر کسب و کاری برای شروع و در ادامه رشد و توسعه نیاز به ابکار گیری فرادی جدید در حوزه‌های مورد نیاز دارد و همین امر باعث می‌شود تا فرصت‌های شغلی جدیدی توسط کارآفرینان فراهم شود. و این اشتغال وقتی در قالب تسهیلات کمیته امداد قرار میگیرد به واسطه اینکه اشتغال موجب خودکفایی فرد مددجو می شود اهمیت آن دو چندان می شود. مریم نخعی یکی از کارافرینانی است که با تسهیلات کمیته امداد توانسته در حوزه آرایشگری موفق عمل کند و شاگردانی تربیت کند که علاوه بر درآمد زایی برای خود، برای دیگران نیز درآمد زایی داشته باشد. 
او متولد 1366 از شهرستان زبرخان،  دارای مدرک دیپلم است، علاقه خاصی به آرایشگری داشته و می گوید: شاید یک دلیل علاقه من، خواهرم بود که به این حرفه وارد شده بود و موفق عمل کرد، از اینرو بعد از دیپلم تصمیم گرفتم این حرفه را یاد بگیرم؛ آموزشهای لازم را گذراندم و در سال 1386  برای خودم آرایشگاه زدم.
آرایشگری درآمد خوبی دارد و به واسطه خلاقیتی که به کار می بری و شاد بودن آن، خیلی خوب است اما این برای من کافی نبود و نمی توانست من را اغنا کند. گویا یک چیزی در زندگی من کم است و من به دنبال آن هستم، از کودکی به تدریس علاقه زیادی داشتم و این علاقه موجب جرقه ای در ذهن من برای ایجاد آموزشگاه آرایشگری شد.
اما دایر کردن آموزشگاه آرایشگری نیاز به هزینه دارد، متوجه شدن که کمیته امداد تسهیلات اشتغال برای افرادی که شامل آنها شود ، پرداخت میکند و همین موضوع انگیزه ای شد تا بیش از گذشته پیگیر دایر کردن آموزشگاه شوم. 
با دریافت 130 میلیون تومان تسهیلات از کمیته امداد زبرخان ، آموزشگاه خود را در دو سال پیش یعنی سال 1400  دایرکردم و هنرجو پذیرش کردم، ابتدا هنرجوی کمی داشتم، البته ابتدای هر کاری همین گونه است اما با گذشت زمان بر تعداد هنر جویان من افزوده شد.
از ابتدای دایر کردن آموزشگاه بیش از 40 هنرجو را آموزش دادم که برای بیش از 15 نفر اشتغال زایی داشتم، تعداد 8 نفر که برای خود سالن ارایشگری برپا کردند و خود نیز به درآمد خوبی رسیدند و تعدادی نیز که به صورت تخصصی در یک حوزه از آرایشگری ورود کردند، در آرایشگاهها در تخصص هایی که یاد گرفتند مشغول به کار هستند . 
او به دیگرانی که می خواهند در حوزه ای کارآفرین باشند و اشتغال زایی داشته باشند توصیه می کند تا جایی که می توانند برای هدف خود تلاش کنند و نترسند. من در کنار آموزش آرایشگری اعتماد به نفس نیز به شارگردان خود یاد می دهم ، من به هیچ عنوان نترسیدم  و به اعتقاد من بزرگترین حرکت ها، تنها با برداشتن یک گام اتفاق می افتد و قدم اول که برداری ما بقی راه هموار می شود.

 او در مورد نقش کمیته امداد در پرداخت تسهیلات به کارافرینان می گوید: بسیار کمک کننده است همه ما می دانیم که مسئله اقتصاد نقش مهمی در شروع هر کاری دارد لذا پرداخت تسهیلات انگیزه بخش است و فرد را ترغیب برای ایجاد اشتغال می کند و پشتوانه بسیار خوبی است
نخعی می گوید: دوست دارم در آینده آموزشگاه خود را ارتقا دهم و روزی بزرگترین آموزشگاه در شهر زبرخان داشته باشم و هنرجویانی تربیت کنم که خود بهترین درآمد داشته باشند و به موفقیت های بزرگی برسند.
انتهای پیام

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)