
کمیته امداد خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در رتبه اول کشور قرار دارد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، رضا سلم آبادی در سفر به شهرستان کلات با امامجمعه کلات و زاوین، فرماندار و رئیس کمیته امداد شهرستان کلات دیدار و گفتگو کرد.
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی در این دیدارها، ضمن تشکر از بانک ها، مراکز نیکوکاری، دهیاران، فرماندار، امام جمعه کلات و زاوین جهت دلسوزی و دغدغه نسبت به مسئله اشتغال در شهرستان، گفت: در حوزه خدمت رسانی به نیازمندان حاصل تلاش مجلس، دولت و مردم، در سال گذشته بیش از ۷ هزار ۷۰۰ میلیارد تومان در استان به نیازمندان مساعدت شد که بیش از هزار و ۴۰۹ میلیارد تومان کمک مردم بوده است.
وی افزود: جهت کمک به نیازمندان مردم را محدود به منطقه جغرافیای خاص نکردیم .
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی با بیان اینکه ظرفیت صندوق صدقات محدود است، افزود: کد کیوآر برای صدقه، وام، درمان، بلاعوض، و ... تعریف شده که می توان مبلغی را برای فردی در دیگر شهرها ارسال کرد.
وی با تاکید بر فرهنگ سازی روش های نوین از جمله کدهای کیوآر، تصریح کرد: روش های نوین جمع آوری کم هزینه و پر کاربرد است و در کمترین زمان ممکن به دست جامعه هدف می رسد.
سلم آبادی در خصوص مراکز نیکوکاری گفت: ۸۰۰ مرکز در استان با ۱۶۰۰ مددکار فعال هستند، نیت تشکیل این مراکز در جهت زنده نگه داشتن فرهنگ خیر و احسان است.
وی تصریح کرد: در بحث اطعام ،کاملا مردمی اجرا شد و باعث افتخار است که ۴هزار و ۸۰۰ میلیاردتومان بسته معیشتی، غذای گرم و افطاری ساده با همکاری مراکز و مردم تهیه و توزیع شد.
سلم آبادی با بیان اینکه با مراکز نیکوکاری جهت تهیه لوازم ضروری و جهیزیه و ... هم افزایی داریم، گفت: سال گدشته ۹۰ میلیارد تومان مردم نیکوکار در صندوق امداد ولایت سپرده گذاری گذاشتند ، تا نیاز نیازمندان را مرتفع کند.
وی با بیان اینکه در نیشابور ۱۴۰ میلیارد تومان منابع اشتغال اخصاص دادیم ولی کلات ۲۶۰ میلیارد تومان، گفت: کمیته امداد به تنهایی نمی توانست مدل طرح اشتغال در کلات را پیاده سازی کند.
مدیر کل در حضور فرماندار نیز بیان کرد: سال گذشته برنامه اشتغال خوبی برای استان و کشور بسته شد و آمار نشان میدهد
بیشترین ریال پرداختی در کشور مربوط به کمیته امداد خراسان رضوی است.
وی با بیان اینکه کمیته امداد خراسان رضوی در تهیه بسته معیشتی، غذای گرم و افطاری ساده و در طرح اکرام رتبه اول کشور را دارد، افزود: در حوزه معیشت دردو سال قبل ۷۰۰۰ سهمیه مازاد دریافت کردیم و در نیازمند در صف انتظار نداریم.
مدیرکل کمیته امداد استان بیان کرد: سال گذشته بیش از ۴۵۰۰ سری جهیزیه توزیع شد و بیش از ۱۶۰ هزار میلیارد تومان کمک بلا عوض جهیزیه بوده است، همچنین در طرح اکرام از دوسال قبل هر ماه رتبه اول کشور در میزان درآمد نقدی داشتیم و در حوزه آموزش رتبه اول کشور را دارا هستیم.
وی تصریح کرد: در مباحث قرآن و نخبگان اول کشور هستیم.
سلم آبادی در حضور امام جمعه کلات نیز گفت: سال گذشته ۱۰۶ درصد بودجه تخصیص داده شده را جذب کردیم و هیچ دستگاهی در کشور اینگونه نبوده است .
وی با بیان اینکه خانواده نیازمند در صف انتظار نداریم، گفت: با همه محدودبت ها، در افزایش مددجو سهمیه مازاد دریافت کردیم.
سلم آبادی بیان کرد: در ودیعه مسکن به کمیته امداد خراسان رضوی بیش از ۲۲۰ میلیارد تومان ودیعه مسکن اختصاص داده شد که بعد از دو ماه ۲۰۰ میلیارد تومان پرداخت کردیم .
وی با اشاره به برگزاری کلاسهای آموزش ازدواج، جشن تکلیف و ... با مشارکت استان قدس رضوی، گفت: سعی کردیم بستر خدمات را به سمتی ببریم که از دستگاهها خدمت دریافت کنیم و هم خدمات را کیفی تر همراه با اثر فرهنگی اجتماعی بدهیم.
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی بیان کرد: در حوزه اشتغال سال گذشته۲ هزار و ۱۶۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پرداخت کردیم که از نظر تعدادی و مبلغی اشتغال کشور استان ما اول است، همچنین در راهبری شغلی حرف اول را می زنیم.
بهره مندی از مراکز نیکوکاری در راستای خدمت رسانی به محرومین بسیار خوب است
در ادامه حجت الاسلام اسلامی امام جمعه زاوین با ابرار خرسندی از اقدامات کمیته امداد، در جهت خدمت به نیازمندان و یاری رساندن آنها، گفت: وقتی فردی به نیازمندی کمک می کند در واقع خداوند با دست خود این کمک را انجام می دهد.
حجت الاسلام اسلامی در ادامه به تاسیس کمیته امداد توسط امان راحل بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: این اقدام امام نشان ار تاکید ایشان برای رفع محرومیت بوده است.
وی با بیان رضایتمندی محرومین از کمیته امداد در مراجعات به دفتر امام جمعه، گفت: بهره مندی از مراکز نیکوکاری در راستای خدمت رسانی به محرومین بسیار خوب است .
امامجمعه زاوین با بیان اینکه دستگیری از محروم وظیفه است، افزود: در این شهر شغل اکثریت مردم دامپروری است و اکنون به دلیل خشکسالی و فروش دام، دجار فقر شده اند.
۲۸۲ طرح اشتغال در کلات اجرا شد
لشکری رئیس کمیته امداد شهرستان کلات هم بیان کرد: در شهر زاوین ۲۶۰ خانواده با جمعیت ۴۶۲ نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند.
وی افزود: با پیگیری در بحث اشتغال، سال گذشته مبلغ قابل توجهی به شهرستان اختصاص داده شد که حدود ۸۰ درصد جذب شد.
لشکری تصریح کرد: ۲۸۲ طرح اشتغال با مبلغ ۴۳ میلیارد تومان ایجاد شد، ۹۰ نفر به بانک معرفی شدند که ۵۳ نفر تسهیلات اشتغال با مبلغ ۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان دریافت کردند و طرح ها اجرا شد.
وی تصریح کرد: طرح اشتغال در شهرستان در قالب زنجیره تولید اجرا شد و از تولید گرفته تا بازاریابی، فروش و پشتیبانی ها، بخشی اجرایی شد. و به زودی یک گروه جهادی متشکل از دامپزشکان برای آموزش دامداران و درمان دام حضور پیدا می کنند و این ادامه دار است.
وی افزود: برای ایجاد طرح های اشتغال ابتدا جلساتی با دهیاری ها برگزار شد و کارگروهی جهت انتخاب راهبران شغلی تشکیل شد، با توجه به اعتبار ما ، ثبت نام برای دریافت تسهیلات اشتغال در روستاها و صحت سنجی و بازدید میدانی و استعلام از سیستم سها انجام شد و افرادی انتخاب و به بانک معرفی شدند.
وی گفت: با توجه به خشکسالی تهیه دام از داخل شهرستان مشکل بود لذا بازدیدهایی جهت تامین دام از خارج از شهر انجام شد.
ایجاد طرح اشتغال در کلات در راستای اشتغال پایدار و جلوگیری از مهاجرت بوده است
در ادامه دانشور معاون اشتغال کمیته امداد استان نیز بیان کرد: تنها شهرستانی که تسهیلات اشتغال ۱۵۰ میلیارد تومانی دریافت کرده ، کلات بوده است که به عنوان پایلوت در خراسان رضوی انتخاب شده است.
وی با بیان اینکه ۱۰۰۰ طرح اشتغال در سطح کلات اجرا شده که بخشی از بیرون شهرستان تامین شده است، گفت: ایجاد طرح اشتغال در راستای اشتغال پایدار و جلوگیری از مهاجرت بوده است.
پایدار نگه داشتن خودکفایی و اشتغال در کلات
همچنین علی صلاحی فرماندار کلات، از نگاه جدی کمیته امداد به موضوع توانمندسازی، اشتغال و خودکفایی خانواده ها در کلات سپاس گذاری کرد و افزود: پایلوت قرار گرفتن کلات در طرح اشتغال، "تحول کشاورزی جهت توسعه دام و دامداری" اقدام بسیار خوبی بوده و باید نهایت هماهنگی، همکاری و تلاش در خصوص اجرایی شدن این طرح صورت گیرد.
وی افزود: این طرح بستری را برای خانواده ها فراهم کرده است و فرمانداری آن را تا رفع مشکلات و کاهش بیکاری همراهی و به استانداری گزارش ارائه خواهد کرد.
فرماندار کلات گفت: اشتغال پایدار زمانی رخ می دهد که موضوع شبکه زنجیره ای تولید و پشتیبانی اتفاق بیفتد و در موضوع پشتیبانی باید کارگروهی تشکیل و به کسانی که تسهیلات دریافت کردند خدمات متمرکز در تامین نهاده، دامپزشکی و ... بدهیم.
وی با تاکید بر نظارت در طرح اشتغال ایجاد شده، بیان کرد: ما دنبال ایجاد شرکت سهامی هستیم تا در قالب این شرکت دریافت کنندگان تسهیلات اشتغال خدمات بگیرند.
صلاحی تصریح کرد: برخی واحدهای خدمات صنفی نیاز به پشتیبانی دارند و چون این شغل ها در شهرستان وجود ندارد و نیازمندی شهرستان را کفایت می کند، به آنها تسهیلات پرداخت شود.
وی افزود: تلاش کنیم اعتبارات تسهیلات را برای مردم جذب کنیم و مهمتر از آن پایدار نگه داشتن اشتغال است که راه آن سهام دار کردن است و به همین منظور
شرکتی را در حال راه اندازی برای کسانی که تسهیلات دریافت کردند و به ادامه کار تعهد داشته باشند، هستیم.
اقدامات کمیته امداد در خدمت به محرومین اطلاع رسانی شود
حجت الاسلام امجدی امامجمعه کلات نیز بیان کرد: اقدامات کمیته امداد جای تقدیر و تشکر دارد و تعامل با خیرین و مردم موجب این خدمات بزرگ می شود.
وی افزود: زمانی ارزش این را کار را متوجه می شویم که در خانواده نیازمند ورود می کنیم و رضایت مردم را می بینیم و در هر بعد از خدمات، پرچم کمیته امداد بالا است.
امام جمعه کلات گفت: گاهی کار می کنیم اما تبلیغات آن گونه که باید نیست و این یک ضعف است، وقتی گزارش اقدامات کمیته امداد بیان شود، علاوه بر آگاهی مردم از خدمات آن، عده ای نمی توانند هجمه وارد کنند و اقدامات امداد را نادیده بگیرند.
انتهای پیام