
۲۰هزار پرس غذای گرم دهه اول محرم در فیروزه طبخ و توزیع شده است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، سیدعلی طالبیان بیان کرد: طرح اطعام حسینی با هدف کمک و ارتقا وضعیت معیشت نیازمندان اجرا شده و تا پایان ماه صفر ادامه دارد.
رییس کمیته امداد شهرستان فیروزه گفت: در قالب این طرح 2 آشپزخانه اطعام حسینی در دهه اول محرم ۲۰ هزار پرس غذای گرم به ارزش یک میلیارد و ۲۳۰میلیون تومان طبخ و توزیع کرده اند.
وی با بیان اینکه این طرح تا پایان ماه صفر ادامه دارد، افزود: پیش بینی می شود این رقم تا پایان ماه صفر به ۴۰ هزار پرس غذای گرم افزایش یابد.
طالبیان تصریح کرد: غذای گرم با کمک مراکز نیکوکاری، مردم، خیرین، مساجد و هیئات مذهبی طبخ و توزیع می شود و در این خصوص 30 نیرو به صورت افتخاری با آشپزخانه های اطعام حسینی همکاری دارند.
انتهای پیام