
طبخ و توزیع ۱۱۱ هزار غذا در طرح اطعام حسینی تربت جام
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، قاسم دهقانی در خصوص اقدامات انجام شده در طرح اطعام حسینی، بیان کرد: ۱۰ آشپزخانه برای اطعام حسینی در ماه محرم و صفر جهت طبخ و توزیع غذای گرم بین نیازمندان راه اندازی شده است.
رییس کمیته امداد شهرستان تربت جام گفت: این آشپزخانه ها در دهه اول محرم ۱۱۱ هزار پرس غذای گرم طبخ و توزیع کردند.
وی با بیان اینکه اطعام حسینی تا پایان ماه صفر ادامه دارد، افزود: پیش بینی می شود تا پایان ماه صفر ۲۲۰ هزار پرس غذای گرم طبخ و توزیع شود.
دهقانی تصریح کرد: در طرح احسان حسینی، ۱۱۰۰ بسته معیشتی با مشارکت خیرین و نیکوکاران تهیه و بین نیازمندان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه ۷۶ نفر به صورت افتخاری در طرح اطعام حسینی همکاری دارند، گفت: هزینه اطعام حسینی با مشارکت خیرین، نیکوکاران، مساجد، حسینیه ها و مراکز نیکوکاری تهیه شده است.
انتهای پیام