
طبخ و توزیع ۵۶ هزار پرس غذای گرم در طرح اطعام حسینی قوچان
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، محمدولی محمدی با اشاره فعالیت های انجام شده طرح اطعام حسینی، بیان کرد: مراکز نیکوکاری شهرستان، ۱۲ آشپزخانه را برای طبخ و توزیع غذای گرم در ماه محرم و صفر ایجاد کردند.
رییس کمیته امداد شهرستان قوچان گفت: در ابن آشپزخانه ها دهه اول محرم در قالب اطعام حسینی بیش از ۵۶ هزار پرس غذای گرم طبخ و توزیع کرده اند.
وی با بیان اینکه طبخ و توزیع غذای گرم تا پایان ماه صفر ادامه دارد، افزود: پیش بینی می شود تا پایان ماه صفر ۹۰ هزار پرس غذای گرم طبخ و توزیع شود.
محمدی بیان کرد: سال ۱۴۰۱ در قالب طرح اطعام حسینی ۲۶۱۳۱ پرس غذای گرم طبخ و توزیع شده است و این رقم در سال جاری افزایش چشم گیری داشته که نشان از مشارکت خیرین و نیکوکاران در این حوزه دارد.
وی گفت: در طرح احسان حسینی ۱۵۰۰ بسته تاکنون توزیع شده و تا پایانماه صفر ۲۵۰۰ بسته توزیع خواهد شد.
انتهای پیام