
طبخ و توزیع ۲۷ هزار پرس غذای گرم دهه اول محرم در اطعام حسینی جوین
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، رضا درخشنده، بیان کرد: در طرح اطعام حسینی ۲۷ آشپزخانه فعال شهرستان طبخ و توزیع غذای گرم را تا پایان ماه صفر برعهده دارند.
رییس کمیته امداد شهرستان جوین گفت: در دهه اول محرم، ۲۷ هزار پرس غذای گرم توسط این آشپزخانه ها طبخ و توزیع شده و پیش بینی می شود تا پایان ماه صفر این رقم به حدود ۶۰ هزار پرس برسد.
وی با اشاره طرح احسان حسینی، افزود: تعداد ۱۵۰ بسته معیشتی در این طرح تهیه و توزیع شده است و با همکاری خیرین و نیکوکاران این روند تا پایانماه صفر ادامه خواهد داشت.
درخشنده در ادامه تصریح کرد: ۲۰۰ بسته گوشت قرمز به مبلغ ۶۴۸میلیون ريال بین مدد جویان کمیته امداد توزیع شده است.
انتهای پیام