خلاقیت در تولید قطعات پلاستیکی سه بعدی 

کد :
57163
آخرین به روزرسانی :
8 فروردین 1402 - 09:40

از پیشنهاد صفحه «خلاقیت در تولید قطعات پلاستیکی سه بعدی » به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
اشتغال و خودکفایی

خلاقیت در تولید قطعات پلاستیکی سه بعدی 

در کارآفرینی باور بسیار مهم است، اگر باور داشته باشیم میتوانیم کاری  انجام دهیم، موفقیت چشم انتظار ما می شود و درآمد آغوش خود را به روی ما می گشاید.

پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، "مصطفی رحیمی" هستم متولد 1365 فارغ التحصیل رشته مکانیک از دانشگاه فردوسی مشهد، در کارآفرینی  بازارهای گوناگون ار جمله صنعت خودرو، توربین بادی و صنایع مختلف را تجربه کردم و به اعتقاد بنده یکی از صنایعی که قابلیت کارآفرینی  را داشت ، تولید دیجیتال (  قطعات پلاستیک سه بعدی) بود، از اینرو به همراه یکی از دوستانم ابتدا در این خصوص نیازسنجی بازار را انجام دادیم، با توجه به کارآفرینی بودن این طرح، تولید را شروع کردیم.


در تولید دیجیتال مسیری که باید بر اساس نیازسنجی طی شود، ابتدا تامین مواد اولیه و دستگاه، سپس جذب نیرو صورت می گرفت که  یک سال و نیم زمان برد تا خط تولید راه اندازی گردید و در حال حاضر 10 نفر نیرو در کارگاه بصورت مستقیم مشغول به کار هستند.

در واقع با راه اندازی این خط تولید، مواد مصرفی دستگاهها که تا قبل از این در خارج تولید می شد، در داخل ایران تولید می شود که باعث جلوگیری خروج ارز از کشور شده است و این یک موفقیت بزرگ می باشد.


برای تامین ماشین آلات و به کمیته امداد مراجعه کردیم تا از طریق این نهاد علاوه بر جذب نیرو، با کمک تسهیلاتی که در اختیار ما قرار می دهند حداقل برای 100 خانواده کار ایجاد کنیم.


شاید این سوال مطرح شود که آیا می توان این کار را در منزل انجام داد؟ بله . چون دستگاهها کوچک و صدای بسیار کمی دارند افراد می توانند در منزل کار کنند اما ابتدا به مدت یک سال باید در محیط کار برای فراگرفتن آموزش های لازم حاضر شوند، بعد از آن هر فردی می تواند چند دستگاه و مواد اولیه که ما در اختیار او قرار می دهبم، را مدیریت کند .


این طرح نسبت به طرح های سنتی (تزریق پلاستیک) برتری دارد چون در کمترین زمان قطعات سفارش شده را می توانیم تحویل دهیم، به صورت شبکه ای درمنازل و به صورت لحظه ای تولید می شود و نیاز به قالب سازی ندارد، طرح تولیدی می تواند تغییر کند و حتی در چند روش مختلف همزمان با هم تولید شود؛ همچنین قطعات تولیدی مرکب از پلاستیک و رزین می باشد. 


صنعت پلاستیک در تمام رشته های دنیا از جمله پزشکی ، خودروسازی، ساختمان سازی، کفش و .. نفوذ کرده است و هر جا که نیاز باشد می تواند با هزینه کم ورود کند از اینرو بازار خود را در صنایع مختلف دارد.و اکنون نیز در بحث بازار یابی محصولات با برخی شرکت های خودروسازی و لوازم خانگی گفتگوهایی صورت گرفته است.


در کشور ما معمولا یک کارآفرین و تولیدکننده به دلیل عدم حمایت از سوی نهادهای حکومتی با سختی های زیادی در بحث مجوزها و تسهیلات مواجه می شود و برای ما نیز این گونه بوده است اما من هرگز ناامید نشدم و کار خود را در فضای 120 متری در پارکینگ منزل شروع و شرکت را ثبت کردیم.

در خصوص چگونگی همکاری ما با کمیته امداد، بهمن ماه سال 1400 طرح را مطرح و دفاع کردیم و کارشناسان کمیته امداد طرح را بررسی و تایید کردند و همکاری خوبی داشتند و افرادی را به عنوان نیروی کار معرفی کردند، مددجویان معرفی شده جذب شدند و در حال حاضر 10 نیروی کار داریم که 6 نیروی کار از مددجویان کمیته امداد می باشند. همچنین کمیته امداد از محل تبصره 16 برای دریافت وام 750 میلیون تومانی ما را به بانک معرفی کرد.


انسان در تمام مراحل زندگی خود برای رسیدن به موفقیت های بزرگ نیاز به مشوق دارد، مشوق من استاد آملی مقدم بودند، در دوره ای که تازه وارد بازار کار شدم می گفت:" بیشترین لذت زندگی من اول هر ماه است، آن جایی که حقوق کارکنان خود را واریز میکنم، بعد از واریز از پشت پنجره لبخند روی لب آنها وقتی اسمس واریز را می بینند را نگاه می کنم"و الان با هر بار واریزی این گفته استادم برای من تداعی می شود و به این باور می رسم که می توانم تعداد نیروهای خود را بیشتر کنم تا علاوه بر اشتغالزایی برای دیگران رضایت قلبی برای خودم ایجاد شود.

 
برای نهادینه شدن کارآفرینی در کشور نهادهای حکومتی باید همراهی کنند و بیشتر از این کنار ما باشند و بانک ها هم پای کار بیایند که اگر این اتفاق بیفتد در کشور فقیر نخواهیم داشت. 


هنوز به درآمد لازم نرسیدیم که الیته توقعی نیست و برای سود دهی باید حداقل 3 سال گذشته باشد اما رو به جلو در حرکت هستیم و این یعنی امید به آینده ای روشن.

مرضیه وحدت


انتهای پیام

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)