
ضرورت توانمندسازی نیازمندان/ خانواده های بیماران زمینگیر و صعب العلاج پرستاران گمنام هستند
به گزارش روابط عمومی پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، رضا سلم آبادی مدیر کل کمیته امداد خراسان رضوی با سفر به شهرستان طرقبه شاندیز، با حمیدرضا رحیمیان فرماندار این شهرستان، حجت الاسلام صاحبی امام جمعه شهر شاندیز و حجت الاسلام ایزدی امام جمعه شهر طرقبه دیدار و گفتگو کرد.
در دیدار با فرماندار این شهرستان، مدیر کل بر توانمندسازی مددجویان با اعطای تسهیلات قرض الحسنه اشتغال تاکید کرد و در این خصوص بر همکاری مدیران بانک های این شهرستان درسریع پرداخت تسهیلات اشتغالزایی اشاره شد.
در این دیدار فرماندار طرقبه شاندیز در خصوص ساخت مسکن مددجویان در طرح نهضت ملی مسکن، برای در اختیار گذاشتن زمین به مددجویان در جهت خانه دار شدن آنها قول مساعد داد. سلم آبادی نیز گفت: کمیته امداد 700 میلیون ریال بلاعوض و 500 میلیون ریال تسهلات قرض الحسنه به هر مددجو.برای ساخت مسکن پرداخت می کند، علاوه بر این، مددجویان از تسهیلات مسکن نیز می توانند بهره مند شوند.
فرماندار شهرستان طرقبه شاندیز در ادامه این دیدار ضمن بیان ظرفیت های موجود، شهرستان طرقبه شاندیز را قطب گردشگری استان دانست و گفت: این شهر علاوه بر همسایگی با مضجع نورانی امام رضا (ع)، با آب و هوا و ظرفیت های خود موجب جذب زائران و توریست های فراوانی شده است که موجب رونق کسب و کار شده است.
وی با بیان اینکه مردم این شهر رونق کسب و کار را وجود امام هشتم می دانند، افزود: آنها در کارهای عام المنفعه و خیر حضور فعال دارند.
در ادامه این دیدارها، مدیرکل کمیته امداد با امامان جمعه شهرستان طرقبه شاندیز دیدار و در خصوص توانمندسازی نیازمندان گفتگو کرد و هر دو امامان جمعه از ارائه خدمات کمیته امداد به نیازمندان تقدیر و تشکر کردند.
همچنین مدیرکل کمیته امداد در این سفر از طرح خودکفایی انگشترسازی که برای 9 نفر ایجاد شغل کرده بود، بازدید و برای توسعه آن با اعطای تسهیلات موافقت نمود. در ادامه سلم آبادی به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار از بیمار زمینگیر این شهرستان عیادت و از خدمات خانواده تجلیل صورت گرفت.
مدیرکل کمیته امداد استان در این دیدار گفت: وقتی فردی زمین گیر می شود، هر یک از اعضای خانواده برای پرستاری از او تلاش های زیادی انجام می دهند و در واقع اینها پرستاران گمنامی هستند که باید از آنها تقدیر شود.
گفتنی است؛ در حال حاضر در استان خراسان رضوی حدود 3500 بیمار زمین گیر و صعب العلاج تحت حمایت کمیته امداد هستند.
انتهای پیام.